Advertisement

Πασ Γιαννινα Λαμια / 14h Ag Pas Giannina Lamia 1 1 Youtube : 766 likes · 6 talking about this.

Πασ Γιαννινα Λαμια / 14h Ag Pas Giannina Lamia 1 1 Youtube : 766 likes · 6 talking about this.. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Μόνιμοι σκόρερ του πασ γιάννινα «καθάρισαν» ξανά. Ο πασ γιάννινα στις 17.15 (ns 3 hd) φιλοξενεί τη λαμία σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο πασ γιάννινα είχε τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για μπήκε δυνατά η λαμία στο δεύτερο. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την λαμία για την 11η αγωνιστική της super league.

Οι ηπειρώτες έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο. Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Lamia Pas Giannina 0 0 Symbibasthkan Me To Ba8mo Messinia Live
Lamia Pas Giannina 0 0 Symbibasthkan Me To Ba8mo Messinia Live from www.messinialive.gr
Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Μάλιστα με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι. Ο πασ στρίμωξε τον ολυμπιακό αλλά την τελευταία λέξη είπε ο χασάν! Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε της λαμίας με γκολ του μπρένερ με πλασέ από κοντά μετά από πάσα του μιλιντσεάνου. Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι.

Διατηρήθηκε η διαφορά των δύο ομάδων (επτά βαθμοί). Χαμηλές πτήσεις και αποδοκιμασίες στους «ζωσιμάδες». Σέντρα στις 19:30, στους «ζωσιμάδες», σε παιχνίδι το οποίο πραγματοποιείται για τα πλει άουτ της super league. See more of πασ λαμια on facebook. Η πρώτη συνάντηση το 1972 και τα διπλά ματς του 1985! Τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του. Μόνιμοι σκόρερ του πασ γιάννινα «καθάρισαν» ξανά. Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε της λαμίας με γκολ του μπρένερ με πλασέ από κοντά μετά από πάσα του μιλιντσεάνου. Μάλιστα με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι. Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της!

Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Ολα τα νεα του πας λαμια και των αλλων ομαδων της λαμιας σε ολα τα αθληματα. Η σελίδα της ομάδας πασ λαμία στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). 766 likes · 6 talking about this. Μόνιμοι σκόρερ του πασ γιάννινα «καθάρισαν» ξανά.

To Pano Gia Ton Marantona Sto Giannina Lamia Fwtografies
To Pano Gia Ton Marantona Sto Giannina Lamia Fwtografies from i1.wp.com
Η σελίδα της ομάδας πασ λαμία στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την λαμία για την 11η αγωνιστική της super league. Οι ηπειρώτες έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο. Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. Ο πασ στρίμωξε τον ολυμπιακό αλλά την τελευταία λέξη είπε ο χασάν! Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα ιωάννινα, όπου. Διατηρήθηκε η διαφορά των δύο ομάδων (επτά βαθμοί). Η πρώτη συνάντηση το 1972 και τα διπλά ματς του 1985!

Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα ιωάννινα, όπου.

Διατηρήθηκε η διαφορά των δύο ομάδων (επτά βαθμοί). Χαμηλές πτήσεις και αποδοκιμασίες στους «ζωσιμάδες». Ολα τα νεα του πας λαμια και των αλλων ομαδων της λαμιας σε ολα τα αθληματα. Η σελίδα της ομάδας πασ λαμία στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ. Ο πασ γιάννινα είχε τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για μπήκε δυνατά η λαμία στο δεύτερο. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η πρώτη συνάντηση το 1972 και τα διπλά ματς του 1985! 766 likes · 6 talking about this. Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα.

766 likes · 6 talking about this. Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα. Ο πασ γιάννινα στις 17.15 (ns 3 hd) φιλοξενεί τη λαμία σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. Η πρώτη συνάντηση το 1972 και τα διπλά ματς του 1985!

Pas Giannina Lamia 2 0 Sefte Entos Me Eley8eriadh Kai Pamlidh Video Photos Newsbomb Eidhseis News
Pas Giannina Lamia 2 0 Sefte Entos Me Eley8eriadh Kai Pamlidh Video Photos Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Οι ηπειρώτες έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο. Ο πασ στρίμωξε τον ολυμπιακό αλλά την τελευταία λέξη είπε ο χασάν! Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. 766 likes · 6 talking about this. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της!

Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα.

See more of πασ λαμια on facebook. 766 likes · 6 talking about this. Μόνιμοι σκόρερ του πασ γιάννινα «καθάρισαν» ξανά. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε της λαμίας με γκολ του μπρένερ με πλασέ από κοντά μετά από πάσα του μιλιντσεάνου. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την λαμία για την 11η αγωνιστική της super league. Ο πασ γιάννινα στις 17.15 (ns 3 hd) φιλοξενεί τη λαμία σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Ο πασ γιάννινα είχε τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για μπήκε δυνατά η λαμία στο δεύτερο. Χαμηλές πτήσεις και αποδοκιμασίες στους «ζωσιμάδες». Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023.

Post a Comment

0 Comments