Advertisement

Şırnak Besta Taburu Son Dakika / Sirnak Ta 2 Pkk Li Olduruldu - Şırnak'ta terörle mücadelede tarih yazan 'besta yiğitleri' için jandarma'dan duygulandıran klip haberler » güncel » haber şırnak

Şırnak Besta Taburu Son Dakika / Sirnak Ta 2 Pkk Li Olduruldu - Şırnak'ta terörle mücadelede tarih yazan 'besta yiğitleri' için jandarma'dan duygulandıran klip haberler » güncel » haber şırnak. Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Şırnak'ın besta bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda pkk'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. 4.1 star(s) from 43 votes. Şırnak uludere besta taburu tertipler. Son teknoloji silah ve teçhizatlarla nefes.

Askerler ve köy korucularının anında karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Çatışmada 1 köy korucu yaralanırken, 2 atak helikopteri ise pkk'lıların. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. 4 ilde yildirim 13 bestler. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlatılan operasyonda 2 pkk'lı ölü ele geçirildi.pkk'lılar tarafından besta taburu üs bölgesi.

Yba Rq0menxdrm
Yba Rq0menxdrm from foto.sondakika.com
Uludere ilçe karayolunda saat 19.30 sıralarında başlayan çatışmada bir. Eski sirnak valisi asker cok insan. Jandarma'nın kahraman meteler taburu bestler dereler'de terörestlere göz açtırmıyor. Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Şırnak uludere besta taburu kurt dağı 1992 tertipler. Sirnak ta basta taburu na bagli askeri. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi yolu üzerinde güvenliği sağlayan koruculara, bir grup pkk'lı tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 2'si asker biri geçici köy korucusu 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

Şırnak merkeze bağlı milli jandarma komando tabur komutanlığı üs bölgesine pkk'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlatılan operasyonda 2 pkk'lı ölü ele geçirildi.pkk'lılar tarafından besta taburu üs bölgesi. Çatışmada 1 köy korucu yaralanırken, 2 atak helikopteri ise pkk'lıların. Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. 4.1 star(s) from 43 votes. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi ile yol kontrolü yapan korucu timine, bir grup pkk'lı tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda besta taburuna su taşıyan bir tanker ise pkk'lılar tarafından yakıldı. Şırnak uludere besta taburu kurt dağı 1992 tertipler. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Jandarma sınır tümen komutanlığı'ndan kalkan 2 atak helikopteri bölgeye sevk edildi. Şirnak / besta taburu 1991 tertip askerler.

Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Askerin ve köy korucularının karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Son dakika şırnakta çatışma besta komandoları. Şırnak merkeze bağlı milli jandarma komando tabur komutanlığı üs bölgesine pkk'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Sirnak uludere besta taburu 4.17.

Sirnak Besta Taburu Fotograflari
Sirnak Besta Taburu Fotograflari from video.beyazgazete.com
Çatışmada 1 köy korucu yaralanırken, 2 atak helikopteri ise pkk'lıların. Jandarma sınır tümen komutanlığı'ndan kalkan 2 atak helikopteri bölgeye sevk edildi. Askerler ve köy korucularının anında karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. 4.1 star(s) from 43 votes. Sirnak uludere besta taburu 4.17. Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. Şırnak besta piyade taburu etiketine, anahtar kelimesine ya da konusuna göre videolara gözatın ve izleyin. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi ile yol kontrolü yapan korucu timine, bir grup pkk'lı.

Şırnak uludere besta taburu tertipler.

4.1 star(s) from 43 votes. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Eski sirnak valisi asker cok insan. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi yolu üzerinde güvenliği sağlayan koruculara, bir grup pkk'lı tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Şırnak uludere besta taburu tertipler. Çatışma üzerine pkk'lılar besta dereler bölgesine doğru kaçarken, şırnak 23. 197 beğenme · 19 kişi bunun hakkında konuşuyor · 1.785 kişi buradaydı. Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. Saved by patrick borgen md. Çatışmada 1 köy korucu yaralanırken, 2 atak helikopteri ise pkk'lıların. Şırnak'ın besta bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda pkk'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi ile yol kontrolü yapan korucu timine, bir grup pkk'lı tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Jandarma sınır tümen komutanlığı'ndan kalkan 2 atak helikopteri bölgeye sevk edildi. Şırnak besta 1bl komando tabur komutanlığı #kurtdagı. Şırnak besta taburu üst bölgesine bir grup pkk'linin saldırması üzerine çıkan çatışmada 2 pkk'linin öldüğü belirtildi. Son dakika şırnakta çatışma besta komandoları. 4.1 star(s) from 43 votes.

39 Sirnak 73 Ideas Cizre Southeastern Province
39 Sirnak 73 Ideas Cizre Southeastern Province from i.pinimg.com
Şırnak uludere besta taburu kurt dağı 1992 tertipler. Şirnak / besta taburu 1991 tertip askerler. Besta taburu'ndaki askerler ile yol güvenliğini sağlayan korucuların da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 korucu hafif şekilde yaralandı. Son teknoloji silah ve teçhizatlarla nefes. 197 beğenme · 19 kişi bunun hakkında konuşuyor · 1.785 kişi buradaydı. Şırnak bestler dereler bölgesinde 12 gündür yürütülen. Şırnak'ta pkk'lılar besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Şırnak/besta yiğitleri jandarma jandarma genel komutanlığı ankara içişleri içişleri bakanlığı türkiye türkiye cumhuriyeti arif çetin süleyman soylu cumhurbaşkanlığı recep tayyip erdoğan şırnak şırnak besta bestlerdereler.

Saved by patrick borgen md.

Şırnak besta 1bl komando tabur komutanlığı #kurtdagı. Çatışmada 1 köy korucu yaralanırken, 2 atak helikopteri ise pkk'lıların. En son haberlerden haberdar olmak icin haber bildiri servisimize kayit olunuz. Uludere ilçe karayolunda saat 19.30 sıralarında başlayan çatışmada bir. Jandarma'nın kahraman meteler taburu bestler dereler'de terörestlere göz açtırmıyor. Şirnak / besta taburu 1991 tertip askerler. Son teknoloji silah ve teçhizatlarla nefes. Msn haber ile türkiye ve dünyadan son haber ve son dakika gelişmelerini takip et. Eski sirnak valisi asker cok insan. Şırnak'ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi için konvoyun yol emniyeti için görevli askerlere bu sabah pkk'lı teröristler ateş açtı. Şırnak/besta yiğitleri jandarma jandarma genel komutanlığı ankara içişleri içişleri bakanlığı türkiye türkiye cumhuriyeti arif çetin süleyman soylu cumhurbaşkanlığı recep tayyip erdoğan şırnak şırnak besta bestlerdereler. Eski sirnak valisi asker cok insan. Şırnak uludere besta taburu tertipler.

Şırnak'ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi için konvoyun yol emniyeti için görevli askerlere bu sabah pkk'lı teröristler ateş açtı şırnak son dakika. Şırnak'ta besta taburu üs bölgesi yolu üzerinde güvenliği sağlayan koruculara, bir grup pkk'lı tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Post a Comment

0 Comments